fredag 27. mars 2009

Milkepaelen Maartinique naadd !!

Villvind i vente - og renholdsmodus !

Vel fremme paa Martinique er modus igjen sentrert om oppgradering av indretjeneste, renhold og alt som foelger med aa faa kvinner ombord i skuta. Ikke det at nivaaet paa dette omraadet er kritikkverdig men alikevel.......

Dag og Hans har mentalt moenstret av og svirrer rundt seg selv i ivrig venten paa at katamaranene og familiene deres skal ankomme Martinique. Jeg har aldri vaert vitne til slik overdreven interesse for slike flytende innretninger. Jeg haaper det bare ikke faar varige foelger for overloeperne. Skipperen naar liksom ikke fram til dem med andre meldinger enn antydninger om at det serveres Gin/Tonique til solens sprakende nedgang i vest.

Skipperen selv ser frem til aa klargjoere skuta, avmoenstre elvetroll og grensevakt for et par uker og kose seg med egen familie. Om 4 dager kommer Berit, Truls, Karoline og Balder ombord. Skipperens fokus er ikke lenger velutstyrte baatutstyrsforretninger men lekebutikker med noodles (lange skumgummikabler som holder deg flytende), strandleker boette og spade og konstruksjonstegner for sandslott. Overgangen til aa vaere en forventningsfull bestefar er paafallende.

Sydlige Karibien har vaert et hyggelig moete. Vi var paa Tobago i en snau uke deretter dro vi til Trinidad og ble drevne i vannbasert aerobiqes med godt voksne amerikanske damer samt Rolf og Eli fra Bergen. Etter Trinidad gikk vi en natt opp til Grenada og Cariacou hvor vi ble en uke foer vi for motor paa flatt vann brukte et doegn opp til Martinique.

.... og alle gleder vi oss av grunner som fremgaar av teksten ovenfor.


Terje, Dag og Hans ..... fremdeles gode oestfoldinger.

5 kommentarer:

Øystein J sa...

Hei Terje,
Sitter i varme Hanoi og leser beretningene fra Karibien. Vi får gjenta kaffeseansen fra sist møte når du kommer hjem.
Beste hilsen
Øystein

Bjørn Erik sa...

Hei gutter,
Hyggelig at familien kommer på besøk. Vi kan melde om nærmere 20cm nysnø i Fredrikstad. Har igjen vært i Strömstad for å måke av båten. I havna finnes det opptill flere optimister som venter på våren!
Jeg er nå glad for at kona overtalte meg til å tilbringe påsken på sardinia. Der finnes også seilbåter!
Segla Lungt og nyt påsken uten snø!
Hilsen
Bjørn Erik

Anonym sa...

Gratulerer med jordomseilingen Terje! Menja holder på med klargjøring for sjøsetting i Whangarei nå, og så kommer vi seilende i kjølvannet hjemover. Hilsen Ingrid & Frank

Anonym sa...

Hei Terje!
Godt å høre at det fortsatt er bra med både Villvind og mannskap! Nå setter våren endelig inn for fullt her i Oslo og da blir letingen etter en skute til meg selv intensivert! Forhåpentligvis kan jeg om relativt kort tid cruise rundt i den norske skjærgården... Ellers lite nytt fra nord! Kos deg videre!
Gode hilsener fra Sindre

Anonym sa...

Hei Dag
En liten hilsen fra landet for bare å minne om at noen må være hjemme og dyrke jorda. Skal bli spennende å høre om menyen ombord samt å få se ditt blide smil. Du kozer deg vel nå....
Klem fra 4 Skolleborgere
(Vi får vel takke oss til med en liten Færderseilas i år også)